Europas största Rovdjurspark i Orsa – 15% rabatt

Europas största Rovdjurspark i Orsa – 15% rabatt

Orsa Rovdjurspark


15 % rabatt på entrén till Europas största Rovdjurspark. Orsa rovdjurspark är ingen vanlig djurpark, utan en unik möjlighet att betrakta djuren i deras naturliga miljö.
Här lever björn, varg, lo, berguv och järv sida vid sida. I parken finns ett femtontal björnar. På Tigerberget regerar våra amurtigrar (populärt kallade Sibiriska tigrar). Orsa Rovdjurspark  har den största isbjörnsanläggningen, Polar World (som även är världens största isbjörns anläggning). Här kan du se isbjörnarna i en världsunik anläggning. På området finns även Leopard Center, med både persisk leopard och snöleopard, mäktiga katter med imponerande balans och smidighet!

I Orsa Rovdjurspark kan du besöka de fina utställningarna i bland annat Polar World och Tiger Mountain. I Rovdjurscentrum som är entrébyggnaden till parken finns det både permanenta utställningar och tillfälliga. I parken kan man vara med när djurvårdarna utfodrar djuren eller följa med på guidningar.


OBS!

Biljett kan endast köpas på plats!

  • För att ta del av erbjudande, visa upp ditt JulaClub medlemskort i entrén – eller klicka på Köp nu, fyll i dina uppgifter och visa upp bekräftelsemailet du erhåller då, i entrén på Rovdjursparken.
  • För öppettider, priser och information Klicka på “Köp nu”-knappen.
  • Bokning av boende i samband med besök görs på telefon på 0772- 280 100 eller via hemsida www.orsagronklitt.se 
  • Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

15% rabatt

Köp nu

Tid kvar - Begränsat erbjudande!