Jeppe på berget med Claes Malmberg – 100kr rabatt

  • (0 rates)

Jeppe på berget med Claes Malmberg – 100kr rabatt

Sommarteater med Claes Malmberg och Marianne Mörck – 100kr rabatt


Passa på att se sommarens stora musikalkomedi i den historiska miljön på Tjolöholms Slott! Med två av våra mest folkkära skådespelare; Claes Malmberg & Marianne Mörck i huvudrollerna samt stor ensemble.

Bonden Jeppe (Claes Malmberg) lägger hellre pengarna på brännvin och poker än på mat och såpa. Han står hellre på krogen och skroderar än han går på åkern och slår. Jeppes fru Nille (Marianne Mörck) sköter gården och har tröttnat på svineriet. Därför låter hon både tungan och piskan vina över sin suput till karl. Baronen och byborna gör sitt för att spela Jeppe ett spratt och iscensätter ett skådespel han sent ska glömma. Om han ens klarar sig med livet i behåll…

I Hans-P. Thøgersen och Svein Gundersens musikalkomedi, fritt efter Ludvig Holbergs pjäs Jeppe på berget, får vi följa den stackars Jeppe i ett återkommande satiriskt tema från denna tid, nämligen att människor lätt blir maktgalna om de får rikedom alltför fort. Att Jeppe i sitt tidigare liv kuvats hårt och länge behandlats illa av sin omgivning har dock en högst väsentlig del i berättelsens sensmoral.


  • OBS! Alla platser är under tak
  • Erbjudandet gäller endast de utvalda datum (20e, 21e, 24e och 25e juli).
  • För att boka tryck på “köp nu”-knappen, fyll i dina uppgifter.
  • För mer information: www.jeppepaberget.se  

100kr rabatt

Köp nu

Tid kvar - Begränsat erbjudande!

Se också det här!