Bingolotto! En lott i veckan i 12 veckor. Du får 4st extra lotter!

Bingolotto! En lott i veckan i 12 veckor. Du får 4st extra lotter!

Prenumerationspaket Bingolotto
Som prenumerant får du en lott per vecka under 12 veckor. Vecka 12 får du 4 extra lotter på köpet till ett värde av 200 kronor.

NÄR DU TACKAR JA till erbjudandet startar en tillsvidareprenumeration så länge du önskar, dock minst 12 spelomgångar (Minsta antal lotter är 1 lott/vecka á 50 kronor. Minsta kostnad blir då 600 kr). Erbjudandet kan endast användas en gång per person för både nya och befintliga prenumeranter. Minimiålder för prenumeration är 18 år.

Folkspel är föreningslivet egna spelbolag och vi har genererat otroliga 16 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 25 år som vi har verkat. Pengar som gått rakt in i föreningarna och gett dem växtkraft.

Folkspel är en ideell och politiskt obunden organisation som har 72 riksorganisationer, spridda över hela landet som medlemmar. Vårt uppdrag är att generera pengar till dem. Allt överskott går direkt tillbaka till föreningslivet eftersom vi inte har några privata vinstintressen. På så sätt hjälper vi Sveriges föreningar och riksorganisationer att få en stabil ekonomisk tillväxt. Läs mer om vårt arbete på www.folkspel.se

600

Köp nu

Tid kvar - Begränsat erbjudande!

Se också det här!