Överraska nära och kära. Chans till miljonvinst! – 6st lotter per månad. Levereras direkt hem i brevlådan! 6 extra lotter månad 3.

Överraska nära och kära. Chans till miljonvinst! – 6st lotter per månad. Levereras direkt hem i brevlådan! 6 extra lotter månad 3.

”Börja prenumerera och få 6 lotter/månad för en kostnad på 150 kr. Vid 3:e leveransen bifogas 6 extra lotter (12 lotter totalt månad 3)”. ( Värde 150 kr )

Med Sverigelotten kan du vinna 25 miljoner kronor – och få allt på en gång. Vinner du inte direkt får du en extra vinstchans i ytterligare ett skrapfält. Är du redan en vinnare har du möjlighet att dubbla vinsten!

 

Folkspel är föreningslivet egna spelbolag och vi har genererat otroliga 16 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 25 år som vi har verkat. Pengar som gått rakt in i föreningarna och gett dem växtkraft.

Folkspel är en ideell och politiskt obunden organisation som har 72 riksorganisationer, spridda över hela landet som medlemmar. Vårt uppdrag är att generera pengar till dem. Allt överskott går direkt tillbaka till föreningslivet eftersom vi inte har några privata vinstintressen. På så sätt hjälper vi Sveriges föreningar och riksorganisationer att få en stabil ekonomisk tillväxt. Läs mer om vårt arbete på www.folkspel.se

150

Köp nu

Tid kvar - Begränsat erbjudande!

Se också det här!