Malmö Arena Hotell

Malmö Arena Hotell

Best Western Malmö Arena Hotel är beläget i Hyllie i sydvästra Malmö, navet i Öresundsregionen. Hotellet har en direktanknytning in till Malmö Arena. Vi erbjuder allt från loger till små och stora konferensrum, vilket innebär arrangemang från 2-15 000 deltagare. På andra sidan gatan har vi Malmömässan som är den största mässanläggningen i Malmö.

Hotellet består av 295 rum i sex olika kategorier. Alla rummen är inredda med trägolv och bekväma sängar för högsta möjliga komfort. Alla badrum är helkaklade och utrustade med dusch.

Skybaren SKAJ är belägen på 16:e våningen. Med en fantastisk utsikt över Malmö, Köpenhamn och Öresund erbjuds lättare smårätter och dryck. Denna yta kan med fördel användas för olika typer av möten och events.

I Nilssons Restaurang & Bar på bottenplan finns plats för 250 personer och den är öppen för såväl hotellets gäster som allmänheten. I baren kan man sitta och arbeta och endast ta en kopp kaffe om så önskas. Längs med hela långsidan som vetter ut mot Hyllie Boulevard finns ett långt fönsterbord så att man kan se myllret av människor utanför samtidigt som man njuter av lugnet inne i hotellet.

Välkommen till Malmö Arena Hotel!


Best Western Malmo Arena Hotel

 

Kontaktinformation
  • Hyllie Boulevard 12
  • 215 32 Malmö
  • Telefon: 040-642 04 00
  • E-post: reservation@malmoarenahotel.com
  • Läs mer

    Denna butik har inga erbjudanden eller kuponger.